PÅSKERETTER

En af forårets dejligste højtider er påsken og for at gøre denne højtid endnu dejligere, skal man naturligvis have god mad.

Æg er en klassiker på påskebordet
Påske og æg hænger uløseligt sammen. Det er lige fra, at der er kogte æg med friske skalrejer og en cremet mayonnaise på bordet, til at der er skidne æg i sennepssovs og karrysild.

Vi har samlet klassikerne og kreeret nye dejlige retter, som vi mener hører sig til påsken. Velbekomme!

Billede

Cheesecake med lemon curd

Giver 10-12 stykker

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade

Giver 8 styk

Forloren hare

Til 4 personer

Forloren skildpadde

Til 4 personer

Hummergratin

Til 4 personer

Jordbærtærte

Til 4 personer

Karrysild

Til 4 personer

Kartoffellasagne

Til 4 personer

Lammekrone

Til 4 personer

Marcipankyllinger

Til 4 personer

Marengs påskekyllinger

Giver 60-70 styk

Marcipanpandekager

Til 4 personer

Pandekager med tun

Til 4 personer

Pandekager med ørred

Til 4 personer

Parmaskinketærte

Til 4 personer

Påskeblinis med laksesalat

Giver 12-16 styk

Påskeboller

Giver 24 boller

Påskemuffins

Giver 12 styk

Påskeomelet

Til 2 personer

Påskeæg med marcipan og nougat

Giver 12 styk

Påskeæggekage

Til 4 personer

Quiche lorraine

Til 4 personer

Rejemad med æg og pomelo

Til 4 personer

Rullewraps

Til 2 personer

Sennepsæg

Til 4 personer

Skidne æg 

Til 4 personer

Smilende æg med lækkert fyld

Til så mange du lyster!

Smørrebrød

Til så mange du lyster!

Tarteletter med No Chicken i asparges

Giver 8-10 styk