Marcipanpandekager
Antal: 4 pers.
Små lækre pandekager med marcipan til kaffen.
DU SKAL BRUGE
Pandekager
½ dl sukker
4 økologiske æg
2½ dl sødmælk
1 citron, revet skal
180 g smør, smeltet
225 g marcipan, revet
5 dl mel
2½ tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
Smør til stegning
Tilbehør
2½ dl fløde, piskes
1 bk friske bær
Flormelis
Ahornsirup
SÅDAN GØR DU
Pisk sukker og æg godt sammen, tilsæt mælk, revet citronskal og smeltet smør. Tilsæt revet marcipan og rør det til en lind dej. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker og rør det ud i æggemassen.
Varm en slip-let pande, kom fedtstof på, og tilsæt en spsk dej pr. pandekage
Bag pandekagerne gyldne i smør, og servér evt. med flødeskum, friske bær, flormelis og ahornsirup.