Sikkerhed, kontrol og kvalitet
Det er vores ansvar, at råvarer og produktionsprocesser resulterer i ensartet og høj kvalitet, således forbrugerne aldrig kan tvivle på vores produkters kvalitet og sikkerhed.
Høj kvalitet gennem hele værdikæden
Vi stiller store krav til vores leverandører og øvrige samarbejdspartnere baseret på en åben og ærlig dialog. Vi har høje forventninger til vores medarbejdere, og vi giver dem løbende mulighed for uddannelse og kompetenceudvikling.
Med udgangspunkt i kundernes krav og vore egne visioner tilpasses og udvikles vores kvalitetssystem løbende.
DAVA Foods er IFS-certificeret og ISO 14001-certificeret. Du finder vores certifikater i bunden.
Sikre æg
- Salmonella-vaccination er ikke tilladt
- Der testes ugentligt for salmonella
- Der testes for alle typer af salmonella (2.100 forskellige typer)
- Test i rugerier med hvert hold kyllinger
- Test i foderproduktionen
SPORBARHED
Som en ekstra sikkerhed, har hvert eneste æg en påtrykt kode, som fortæller, hvor ægget er produceret.
Det første tal fortæller hvilken type produktion, det er. Hernæst er en landekode, som fortæller, hvad oprindelseslandet er. Som det sidste er der kode, som er producentens CHR-nummer, således man altid kan se hvilken landmand, at ægget kommer fra.
Nedklassificering af æg
I perioder kan det være nødvendigt at nedklassificere æg for at udnytte æggene optimalt og dermed undgå madspild samt sikre fuld levering til vores kunder.
Nedklassificering betyder, at der kan findes økologiske æg i en bakke med frilandsæg eller skrabeæg eller frilandsæg i en bakke med skrabeæg.
JORD TIL BORD
En af hjørnestenene i DAVA Foods’ forretningsgrundlag er vores 'Jord til Bord'-koncept. Vi kontrollerer og kvalitetssikrer selv alle led i værdikæden.
Foder af en høj kvalitet og sikkerhed er essentielt for en effektiv produktion og høj fødevaresikkerhed.