Påskemuffins
Antal: 12 stk.
Server de sødeste gule påskemuffins med citronsmag til årets påskefrokost 🐥
Bag disse lækre svampede muffins med smag af citron og pynt dem med en påsketopping lige efter din smag. Vi har samlet et par forslag fra nuttede marengskyllinger til gul smørcreme. De er næsten for søde til at spise 😍
DU SKAL BRUGE
Påskemuffins
200 g smør, blødt
200 g sukker
1 vaniljestang, korn herfra
4 DAVA æg
1 citron, skallen herfra
0,5 dl citronsaft
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Cream cheese frosting
200 g naturel flødeost
110 g smør
0,5 tsk vaniljesukker
1 tsk citronsaft
350 g flormelis
Gul glasur
175 g flormelis
DAVA pasteuriseret æggehvide
0,5 tsk hvidvinseddike
Gul pastafarve
Lemon curd
Opskrift her
Marengs påskekyllinger
Opskrift her
SÅDAN GØR DU
Muffins
Tænd ovnen på 180 °C almindelig ovn.
Pisk smør og sukker luftigt. Tilsæt vaniljekorn, og pisk herefter ét æg i af gangen.
Vend citronsaft og -skal i.
Bland hvedemel og bagepulver og sigt det forsigtigt i massen. Rær sammen uden at slå luften ud.
Fordel dejen i muffinsforme, de skal fyldes cirka 3/4 op.
Bag dine muffins i ovnen i 20-25 minutter ved 180 °C. Tjek med en tandstik om dine muffins er gennembagte, og lad dem køle ned på en rist før de pyntes med din valgte topping.
Cream cheese frosting
Pisk smørret lyst og luftigt i en skål i ca. 2 minutter.
Tilsæt flødeost, vaniljesukker og citronsaft og pisk i 1 minut. Tilsæt til sidst flormelis og pisk ved lav hastighed.
Kom din cream cheese frosting på sprøjtepose og dekorér dine afkølede muffins
Gul glasur
Rør sigtet flormelis, æggehvide og eddike sammen. Tilsæt pastafarve.
Glasuren skal være tyk og lidt sej. Påfør glasuren på dine muffins.
Lemon curd
Du finder opskriften på den delikate citroncreme her.
Marengs påskekyllinger
Marengs påskekyllinger er dekorative og fine at have på dine muffins. Du finder opskriften her.