Brød

Er der noget så lækkert som følelsen, man får, når sætter tændene i nybagte boller med et koldt lag smør? Det er bare følelsen af "mums"! Hos os i DAVA Foods er vi i hvert fald ikke i tvivl om, at brød og boller er skønt at spise, og derfor vil vi selvfølgelig gerne vores favoritopskrifter med jer. 

Vi er også svært begejstrede for æg i brød, fordi når du bager brød og boller, kan æg med fordel anvendes i brøddejen som hævemiddel. Under piskning eller omrøring binder æg luft, som fremmer hævning og gør bagværket luftigt. Det er intet mindre end fabelagtigt, hvis vi selv skal sige det.

Brioche sliders med kylling og vagtelæg

Antal 16 stk. 

Butterdejstærter med æg og tomat​

Til 4 personer

Croissanter

Giver 12 styk

Focaccia med rosmarin og flagesalt

Giver 1 focaccia

Focaccia med røget dyrekølle

Giver 24 styk

Fuldkornsbitza

Til 4 personer 

Gulerodsbrud

Giver 15 boller

Grydebrød med quinoa og ristede hampefrø

Giver 1 styk

Hveder

Giver 12 hveder

Knækbrød med hampefrø og hampemel

Giver 40 styk 

Koldhævede hampboller

Giver 10-12 boller

Mormorboller

Giver 12 boller

Rugbrød med afskallede hampefrø

Giver 1 rugbrød

Speltbrød og to andre​ brød

Giver 1-3 brød

Spinatboller

Giver 12 styk