Knækbrød

Antal: ca. 40 stk.

Disse lækre og sprøde knækbrød egner sig perfekt som morgenmad eller snack. De kan spises som de er, men er også gode med smør eller ost. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

30 g havregryn
70 g hørfrø
65 g ristede hampefrø
60 g solsikkekerner
50 græskarkerner
130 g speltmel eller quinoamel
60 g hampemel
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
1,5 dl vand
1 dl rapsolie

SÅDAN GØR DU

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
 
Rør havregryn, frø, kerner, mel, bagepulver og salt sammen. Tilsæt dernæst vand og olie. Rør sammen til en jævn dej.
 
Del dejen i to portioner. Rul hver portion ud mellem to stykker bagepapir på en bageplade. Skær hver portion i ca. 20 stykker.
 
Bag knækbrødene i 15-20 minutter til, at de er let gyldne.
 
Lad dem afkøle på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder.