Knækbrød
Antal: ca. 40 stk.
Disse lækre og sprøde knækbrød egner sig perfekt som morgenmad eller snack. De kan spises som de er, men er også gode med smør eller ost.
DU SKAL BRUGE
30 g havregryn
70 g hørfrø
65 g ristede hampefrø
60 g solsikkekerner
50 græskarkerner
130 g speltmel eller quinoamel
60 g hampemel
1 tsk bagepulver
2 tsk salt
1,5 dl vand
1,5 dl vand
1 dl rapsolie
SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Rør havregryn, frø, kerner, mel, bagepulver og salt sammen. Tilsæt dernæst vand og olie. Rør sammen til en jævn dej.
Del dejen i to portioner. Rul hver portion ud mellem to stykker bagepapir på en bageplade. Skær hver portion i ca. 20 stykker.
Bag knækbrødene i 15-20 minutter til, at de er let gyldne.
Lad dem afkøle på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder.