Vegansk spaghetti carbonara
Antal: 2 pers.
Vores veganske spaghetti carbonara med No Egg er en pragtfuld og cremet oplevelse (ligesom carbonara skal være, mmh!). Det er det perfekte 'comfort food' og så er det tilmed let at lave - god fornøjelse.
Du skal bruge
2 fede hvidløg
Frisk persille, et par blade
300 g spaghetti
3 spsk olivenolie
100 g vegansk bacon alternativ
150 g DAVA No Egg
150 g vegansk flødealternativ
Sådan gør du
Snit løg og hvidløg, gerne i små stykker. Hak persillen fint.
Kog spaghettien ud fra emballageinstruktionen i saltet vand.
Kom olivenolie på en pande og varm den op til middelvarme. Tilføj løg, vegansk bacon og hvidløg. Steg det hurtigt af.
Bland No Egg, flødealternativet, ostealternativet, salt og peber i en skål. Lad det stå indtil spaghettien er klar.
Når spaghettien er kogt færdig, hæld vandet fra. Kom spaghettien over i panden med løg, hvidløg og vegansk bacon og bland det godt.
Hæld No Egg massen over spaghetti, vend det hele rundt og kog det hele hurtigt op.
Kom det på en tallerken og pynt af med persille og lidt ekstra ostealternativ. Velbekomme!