SØD KARTOFFELTÆRTE MED PALMEKÅL OG TIMIAN
Antal: 8-10 portioner
En ny lækkerbisken har ramt tallerkenen. Denne skønne tærte med sød kartoffel, palmekål, timian og No Egg er et hit for dig og alle, der elsker tærte. Fordi hvem elsker ikke tærte? Det er nemt at lave, mætter godt og smager fantastisk.
Ved du, hvad det bedste ved denne tærte er? Den er lavet med No Egg, så opskriften er selvfølgelig vegansk
DU SKAL BRUGE
SÅDAN GØR DU
Tærtebund
Kom begge typer mel i en skål. Ælt olie, vand og salt i dejen. Rul dejen ud på bordet med lidt hvedemel, så den er lidt større end din tærteform.
Beklæd bunden af tærteformen med bagepapir og læg tærtebunden i. Trim kanterne, så den passer til formen.
Tærtefyld
Tænd ovnen ved 170 °C.
Skær de søde kartofler i grove stave på langs og læg dem i tærten.
Svits løg og palmekål i en smule olivenolie på en pande i 3-4 min, indtil kålet falder lidt sammen. Fordel blandingen i tærten.
Pisk No Egg, muskatnød, citronskal og timianblade sammen i en skål og hæld det forsigtigt over grøntsagerne. Krydr med salt og peber.
Drys med revet ost og bag tærten direkte i ovnen på en bagerist i ca. 45 minutter, indtil den er gyldenbrun og fast i midten.
Server tærten lun.