Scrambled No Egg
Antal: 2 pers.
Scrambled No Egg er ligesom scrambled eggs - bare i en plantebaseret udgave, hvor der anvendes No Egg i stedet for æg
En flaske No Egg passer med, at to personer kan få et dejligt morgenmåltid eller brunch med scrambled No Egg og tilbehør, det kunne f.eks. være koldhævede boller og chiagrød.
HUSK! Når du scrambler No Egg, skal det have høj varme og være under konstant omrøring i ca. 4 minutter.
DU SKAL BRUGE
Rapsolie, til stegning
230 g DAVA No Egg
Salt og peber, evt. Kala Namak
SÅDAN GØR DU
Varm en pande op til middelvarme og tilsæt en smule rapsolie.
Ryst flasken rigtig godt. Kom indholdet på panden. Tilsæt salt og peber.
Tilbered No Egg under konstant omrøring i 6-8 minutter. Det er naturligt, at massen er lidt "klæbrig" i starten. Den bliver løbende fast i konsistensen.
Servér dine scrambled No Egg.
Tip!
Hvis du ønsker æggesmag, kan du tilsætte Kala Namak (sort salt), da det er svovlholdigt salt.