Sandwich med æg og rejer
Antal: 1 pers.
Selvom denne sandwich har mange år på bagen og er næsten lige så ikonisk som en klassisk kylling-bacon sandwich, bliver man aldrig træt af en sandwich med æg og rejer.
Forkæl dig selv og brug nogle lækre råvarer - enten køb et godt bager-flüte eller bag brød selv, køb friske rejer ved fiskemanden og lav f.eks. selv aioli og smør brødet med, eller prøv én af vores økologiske mayonnaiser.
DU SKAL BRUGE
½ flüte eller ciabatta (eller hvilket brød du nu foretrækker)
2 DAVA æg
Rejer efter behov
Mayonnaise til at smøre brødet med
3 skiver crisp salat
Eventuelt tomater og agurker
SÅDAN GØR DU
Kog æggene - se vores guide til vejledende kogetider - og lad dem køle helt ned.
Skær brødet over i halv og smør det med mayonnaise på begge sider.
Skyl salaten og rev den i grove stykker. Læg salaten på nederste halvdel af brødet.
Del æggene og læg dem ovenpå salaten.
Fyld på med rejer efter behov.
Læg øverste del af brødet ovenpå. Velbekomme.