Salat med vagtelæg
Antal: 4 personer
Prøv vores lette og friske salat med vagtelæg.
Salaten er perfekt som et kødfrit måltid til enten frokost eller aftensmad.
DU SKAL BRUGE
Antal: 4 personer
12 DAVA vagtelæg
1 bundt asparges broccoli
1 frisee salat
1 feld salat
2 spsk sesamfrø
2 spsk chia frø
30 g pinjekerner
1 glas ørredrogn
SÅDAN GØR DU
Skyl de to slags salat. Lad dryppe af eller slyng i en salatslynge.
Bring en gryde vand i kog. Læg æggene i og kog i 3 minutter.
Hæld vandet fra æggene og køl dem ned i en skål med koldt vand.
Skær broccoli ud i buketter. Kog broccolibuketterne i et minut. Hæld buketterne op i et dørslag og lad dampe af.
Pil æggene og skær dem i halve.
Hak pinjekerner.
Læg de to slags salat op i en skål. Læg broccolibuketterne, ørredrognen og vagtelæggene ovenpå. Drys til sidst med sesamfrø, chiafrø og pinjekerner.
Tip!
Tilføj varmrøget laks og feta for at gøre salaten endnu mere lækker.