Kartoffelcakes

Antal: 4 personer

Sprødt, lækkert, enkelt. Kan med fordel serveres med én af vores mayonnaiser eller hjemmelavet aioli.

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

10 kartofler, mellemstore
2 peberfrugter
3 æg
2 spsk fuldkornsmel
2 spsk havregryn
1 spsk paprika 
1 bdt frisk hakket mynte
Salt og peber
2 spsk smør

SÅDAN GØR DU

Kog og pil kartoflerne. 
 
Del peberfrugterne. Hak én i tern, og skær den anden i strimler. 
 
Kør kartofler og peberfrugtstrimler i en food processor og tilsæt æg, mel og havregryn.
 
Hæld så blandingen op i en skål, og bland paprika i.
 
Tilsæt de hakkede stykker peberfrugt og den friske mynte – og smag til med salt og peber. Tilsæt mere havregryn, hvis massen ikke er fast nok.
 
Form blandingen til små bøffer, og steg dem gyldne i smørret. 
 
Bag evt. ’bøfferne’ færdig i ovnen i ca. 10 minutter ved 160 °C.