Frokostsalat med egg bites

Antal: 1 pers.

Denne sprøde frokostsalat med æggehvide egg bites med smag af oliven, tomat og basilikum kan nydes, uanset om det er som frokost til kontoret, eller det er med på skovtur - eller du bare vil forkæle dig selv derhjemme. 

I salaten er der blandt andet rugbrødschips, gule tomater og mikrogrønt i form af solsikkespirer.

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

2 egg bites - oliven, tomat & basilikum
5-6 gule cherrytomater
En håndfuld solsikkespirer
75 g napolitana salat
Rugbrødschips

SÅDAN GØR DU

Skyl napolitana salaten og solsikkespirerne. Lad dryppe af eller slyng i en salatslynge. 
 
Læg salat og solsikkespirerne over i en skål - kværn salt og peber udover og 'vend' det hele rundt. Anret herefter disse.
 
Læg en smule smør på en pande og varm det op til middel varme. Læg egg bites på. Giv dem 3 minutter på hver side.
 
Mens egg bites steges, færdiggøres salaten. Skær de gule cherrytomater over i halve og top salaten med dette. Pynt salaten med rugbrødschips.
 
Når egg bites er færdig, anrettes de på salaten. Velbekomme!
 
Tip!
Du kan bruge hvilken helst salatsort eller kåltype til denne frokostsalat. Grønkål og er spidskål er anbefalelsesværdige muligheder.