Butterdejstærter med æg og tomat
Antal: 4 pers.
Denne opskrift er perfekt til de lidt koldere morgener - æg og tomat i butterdej, mums!
DU SKAL BRUGE
4 æg
1/2 bk cherrytomater
1 pk seranoskinke
1 bt purløg
1 1/2 tsk dijonsennep
salt og peber
2 plader butterdej
Tilbehør
grøn salat
SÅDAN GØR DU
Kog æggene i cirka 6 minutter til de er blødkogte. Køl dem ned, pil dem og del dem groft. Hak cherrytomater, seranoskinke og purløg groft og ryst saft og kerner væk fra tomaterne. Vend blandingen med dijonsennep, de blødkogte æg og krydr med salt og peber.
Rul butterdejspladerne ud så de bliver næsten kvadratiske. Skær dem i halve og pensl kanterne med æg. Fordel fyldet på den ene halvdel af butterdejen og fold den anden halvdel over. Tryk kanterne sammen med en gaffel, pensl overfladen med æg og bag dem i cirka 10 minutter ved 200 °C.
Servér med grøn salat.