Buddhabowl med No Chicken Fajita, Ingrid ærter og quinoa
Antal: 4 pers.
En buddhabowl er bare en smuk salat i al sin enkelhed - og så er en buddhabowl bare den perfekte "tøm-køleskabet-salat". En buddhabowl er som udgangspunkt en vegetarisk og kødfri salat, og derfor har vi blot tilføjet æg i vores, sammen med vores lækre, danske Ingrid ærter, dansk quinoa og vores No Chicken Fajita stykker til at give lidt knas.
Velbekomme!
DU SKAL BRUGE
SÅDAN GØR DU
Buddha bowl
Tilbered No Chicken Fajita efter emballagens anvisning. Lad det hvile på panden, mens de øvrige ingredienser tilberedes.
Kog og pil æggene. Skær dem i halve, så de er klar til servering. Følg eventuelt vores guide til at koge et æg.
Vend de kogte quinoa med lidt rapsolie og halvdelen af citronsaften. Smag til med salt og peber.
Rist Ingrid ærterne på en pande sammen med paprika indtil de tager lidt farve. Smag dem til med citronsaft, salt og peber.
Blancher blomkålsbuketterne og majskolberne i 2 minutter i letsaltet kogende vand. Hæld vandet fra grøntsagerne og lad dem køle lidt ned.
Anret alle elementerne i passende dybe tallerkener eller skåle og server. Server gerne sammen med en hjemmelavet dressing – vi giver et forslag nedenfor.
Tøm-køleskabet-dressing
Anvend de råvarer du har i køleskabet. Har du græsk yoghurt kan du røre den med radiser, agurk og fed hvidløg. Smag til med salt og peber. Har du friske krydderurter, fungerer mynte godt.
Du kan også lave guacamole eller servere mayonnaise til.
Tip!
En buddha bowl behøves ikke nødvendigvis være lavet med ovenstående ingredienser, men kan også sagtens indeholde grøntsager som tomater, spidskål, grønkål eller gulerod – lige hvad du har i dit køleskab.