Banankage med hamp

Antal: 1 kage

Prøv denne banankage med hamp næste gang du vil bage en lækker kage til en hyggelig stund med familien. Banankagen indeholder både hampemel og hampefrø, som giver et dejligt knas til kagen. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

250 g smør
250 g sukker
5 DAVA æg
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
50 g hampemel (eller fuldkornsmel)
50 g afskallede hampefrø
45 g ristede hampefrø
3 bananer

Topping
1 banan

SÅDAN GØR DU

Rør smør og sukker sammen. Tilsæt æggene et ad gangen.

Bland hvedemel, bagepulver, hampemel og hampefrø sammen og tilsæt æggeblandingen.

Hak bananerne groft og kom dem i dejen. 

Kom dejen i en stor rugbrødsform eller springform beklædt med bagepapir.

Bag kagen ved 175 °C i 45-60 minutter.

Tip!
Gem nogle skiver banan til toppen