Vegetariske scrambled eggs
Antal: 4 pers.
Du kender nok den klassiske udgave af scrambled eggs med pølser og bacon. Vi har lavet en vegetarisk udgave, til dig der spiser vegetarisk eller ønsker at spise flere kødfrie måltider.
Vores vegetariske scrambled eggs serveres med broccolini, ristet rugbrød og en lækker salat.
DU SKAL BRUGE
1 bakke cherrytomater
1 broccolini
2 avocadoer
8 DAVA æg
DAVA salt
DAVA peber
1 tsk DAVA rapsolie, til stegning
2 skiver rugbrød
SÅDAN GØR DU
Skær tomaterne i halve, broccolien i buketter og avocadoerne i skiver.
Kog broccolinien i kogende vand i 2 minutter. Tag dem op af gryden og lad dem køle af.
Pisk æggene sammen med salt og peber. Kom lidt rapsolie på en pande, hæld æggene på og steg dem under omrøring. Når æggene har den ønskede konsistens, læg dem ud på tallerkenerne.
Skær de 2 skiver rugbrød i halve og rist dem.
Servér - velbekomme!