Urtepandekager

Antal: 4 pers.

Urtepandekagerne indeholder bredbladet persille, som giver den smukke grønne farve!

Vi har serveret pandekagerne med kogt hummer, men du kan også sagtens spise dem med en vegetarisk blanding med kikærter og hytteost, eller spice den mere op med tunsalat, æg eller kylling. 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

Pandekager
4 DAVA æg
3 dl mælk
1 dl olie
100 g hvedemel
0,5 tsk salt
1 bt bredbladet persille
Olie til stegning
 
Tilbehør 
1 kogt hummer
salat
purløg

SÅDAN GØR DU

Pisk æg og halvdelen af mælken sammen med de øvrige ingredienser. Blend resten af mælken med det skyllede bredbladet persille til en mørk grøn masse. Bland herefter det hele sammen.
 
Bag pandekagerne gyldne på en slip-let pande i lidt olie.
 
Pil kødet ud af hummeren og servér det med de grønne pandekager og lidt salat. Pynt med purløg.