Spinatblinis med skaldyr
Antal: 20 stk.
Blinis er en klassisk og elegant forret. Vi har her skabt en udgave med spinat, som giver et anderledes twist og toppet den med skaldyr.
DU SKAL BRUGE
Blinis
2 DAVA æg
1 dl mælk
50 g fuldkornsspeltmel
50 g hvedemel
Muskatnød, revet
75 g spinat
Salt
Smør til stegning
Fyld
2 dl græsk yoghurt
½ citron, saft
Salt og peber
½ bt purløg
Pynt
Rejer
50 g stenbiderrogn, naturel
Citron, saft
Bredbladet persille
SÅDAN GØR DU
Dyp spinaten 30 sekunder i kogende vand. Tag den op og tryk den fri for væde.
Del æggene i blommer og hvider.
Pisk æggeblommer og mælk med mel, revet muskatnød og salt.
Pisk hviderne næsten stive og vend dem i dejen sammen med spinat.
Kom dejen på en pande med en spiseske og bag pandekagerne på begge sider til, at de er gyldne.
Smag den græske yoghurt til med citronsaft, salt og peber.
Vend purløg i og form det til en kugle med en varm ske på hver blinis. Pynt med rejer, stenbiderrogn, citronsaft og evt. lidt bredbladet persille.