Socca pizza
Antal: 1 stk.
Socca pizza er et glutenfri alternativ til traditionel pizza. Vores udgave er lavet med dansk, økologisk Ingrid ærtemel i stedet for kikærtemel, og vi er - hvis vi selv skal sige det - ret vilde med resultatet 🍕🌿
DU SKAL BRUGE
Bund
140 g DAVA Ingrid ærtemel
2 spsk olivenolie
0,5 tsk salt
Vand
Fyld
Alm. eller vegansk feta
Oliven
Artiskokhjerter
Soltørrede tomater
Frisk basilikum
SÅDAN GØR DU
Opvarm ovnen til 220 °C.
Kom ærtemel, olivenolie og salt i en skål. Tilsæt langsomt koldt vand under omrøring, indtil dejen har den rette konsistens. Dejen skal være fast, men stadig blød nok til at forme med hænderne.
Opvarm en pande, som kan komme i ovnen med en smule olie.
Kom dejen på panden og fordel den, så den dækker hele panden.
Lad dejen stege til, at den har sat sig og taget en smule farve i bunden – pas på, at den ikke brænder på. Sæt panden i ovnen og bag den gylden og sprød i ca. 10 minutter.
Top din socca pizza med fyld.
Tip!
Socca kan også spises som fladbrød uden fyld, f.eks. sammen med en god dip.