Scrambled eggs

Antal: 4 pers.

Start morgenen ud med scrambled eggs. Scrambled eggs er hurtige og nemme at tilberede - og så bliver måltidet kun endnu bedre ved at tilføje bacon og pølser.

Hvis du har lyst, smager stegte champignoner også fremragende til.

 

 

 

 

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

1 pakke bacon i skiver
1 pakke brunchpølser
250 g champignon
4 stykker brød
8 DAVA æg
DAVA salt
DAVA peber
1 tsk DAVA rapsolie, til stegning

SÅDAN GØR DU

Læg baconskiver på en kold pande og steg ved middelhøj varme. Når baconskiverne er sprøde, tages disse af og drypper af på en tallerken beklædt med køkkenrulle.

Steg brunchpølser på panden i baconfedtet i et par minutter. Skær imens champignon, og når brunchpølserne er stegt færdig, steg da champignon på panden.

Rist brødet.

Pisk æggene sammen med salt og peber.

Varm en pande ved middelhøj varme med lidt rapsolie og tilsæt æggemassen. Steg æggemassen indtil den ønskede konsistens opnås.


Tip!
Du kan sagtens stege æggene på samme pande, som du stegte bacon og pølser på, hvis du gerne vil have lidt ekstra "greasy" æg.

Alternativt, hæld baconfedtet fra først eller anvend en ny pande som beskrevet i opskriften.