No Kebab marokkansk simreret

Antal: 4 pers.

Vintertid er synonym med simremad, og her gør en dejlig krydret marokkansk gryde sig bare helt fantastisk, mens man tænker på forår og længere dage. 

Vores marokkanske simreret er fyldt med No Kebab, som i sig selv er et dejligt krydret produkt. No Kebab derfor passer helt perfekt med det marokkanske køkken med alle dets dejlige, varme krydderier.

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

1 pk DAVA No Kebab
2 spsk rapsolie
1 løg, skåret i tern
1 sød kartoffel, skåret i mundrette stykker
2  gulerødder, skåret i mundrette stykker
1 rød peber, skåret i grove tern
1 gul peber, skåret i grove tern
1 grøn squash, skåret i grove tern
50 g frisk ingefær, revet fint
5 dl tomatpassata
1 spsk ras el hanout
1 tsk spidskommen
120 g DAVA Ingrid ærter, kogte
4 dl grøntsagsboullion
2 spsk æblecidereddike
100 g tørrede dadler
2 fed hvidløg, knust
Salt og peber
Persille, friskhakket

SÅDAN GØR DU

Tilbered No Kebab efter pakkens anvisninger, men undlad at stege. 

Varm rapsolien op i en gryde og svits løgene i ca. 2 minutter.

Tilsæt det forberedte No Kebab og svits yderligere i 3-5 minutter, hvorefter der kommes søde kartofler, gulerødder, rød peber, gul peber og squash i. Vend det hele nænsomt rundt og lad det tage en smule farve.

Efter 10 minutter tilføjes ingefær, tomatpassata, ras el hanout og Ingrid ærter. Hæld herefter grøntsagsboullion, æblecidereddike, dadler og hvidløg i. Vend det hele forsigtigt sammen.

Lad det simre ved lav varme i omtrent 40 minutter med låget på klem.

Drys med friskhakket persille ved servering.

Tip!
Retten kan serveres med en række forskelligt tilbehør som en cous cous, perlespelt eller quinoa, eller det kan serveres en dejlig sprød salat, f.eks. med grønkål og andre typer af kål.