No Kebab durum

Antal: 4 pers.

Plantebaseret durum - kan man overhovedet det? Det klare svar er "JA", det kan du og endda med stor succes meget hurtigt 🌯

Prøv vores No Kebab produkt i din næste durum. Det er næsten lige så hurtigt som at bestille, og så er det et plantebaseret alternativ. Vi har forkælet vores No Kebab durum med hjemmelavede fladbrød, men det er ikke det afgørende for succesen 💚

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

Fladbrød
3 dl mælk eller plantedrik efter eget ønske
25 g gær
1 spsk sukker
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
400 g hvedemel
 
Fyld
1 glas DAVA hummus
350 g DAVA No Kebab, tilberedt
Agurk
Cherrytomater
Babyspinat
Rucola
Rødløg, snittet fint
Evt. krydderurter

SÅDAN GØR DU

Fladbrød
Lun mælk/plantedrik i en gryde. Rør gæren ud heri.
 
Hæld mælk/plantedrik i en røremaskineskål og tilsæt sukker, olivenolie og salt. Tilsæt mel lidt efter lidt.
 
Ælt dejen til den er blød og smidig. Lad dejen hæve tildækket i 1 time.
 
Del dejen i otte stykker. Rul hvert stykke ud til runde cirkler med en diameter på ca. 20 cm.
 
Steg fladbrødene på en pande smurt med en smule olivenolie. Vend brødene, når de har fået en gylden farve.
 
Kom fyldet i fladbrødene.
 
Fyld
Smør fladbrødene med hummus og top med DAVA No Kebab.
 
Tilføj til sidst grøntsager og salat.
 
Brødene kan rulles sammen som en durumrulle eller spises åbne.
 
Tip!
Du kan også købe fladbrød færdige.