No Egg chokolademousse

Antal: 6 pers.

Chokolademousse er en traditionel og skøn dessert, som skal være intens og med smæk på chokoladesmagen - og som passer perfekt som dessert efter en god middag i godt selskab.

Dette er en vegansk chokolademousse lavet med No Egg, så alle der enten ikke spiser æg af princip eller grundet allergi, sagtens kan spise desserten 🍫

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

100 g mørk chokolade
50 g smør, vegansk
50 g sukker
100 g DAVA No Egg
5 dl havredrik
80 g majsstivelse
Blåbær, til pynt
50 g chokolade, til pynt

SÅDAN GØR DU

Smelt chokolade og vegansk smør over et vandbad. I en anden skål opløses sukkeret i No Egg.

Pisk havredrik og majsstivelsen sammen, til der ikke er flere klumper i væsken. 

Hæld chokoladeblandingen i en gryde. Tilsæt her No Egg massen og lad massen varme op mens der piskes. Tilsæt havredrikken under grundig piskning.

Pisk i blandingen over varme indtil at chokolademassen begynder at tykne.

Hernæst hældes massen i de ønskede glas. Sæt på køl i minimum 3 timer.

Pynt med blåbær og hakket chokolade og server.