No Egg chokolademousse
Antal: 6 pers.
Chokolademousse er en traditionel og skøn dessert, som skal være intens og med smæk på chokoladesmagen - og som passer perfekt som dessert efter en god middag i godt selskab.
Dette er en vegansk chokolademousse lavet med No Egg, så alle der enten ikke spiser æg af princip eller grundet allergi, sagtens kan spise desserten 🍫
DU SKAL BRUGE
Blåbær, til pynt
SÅDAN GØR DU
Smelt chokolade og vegansk smør over et vandbad. I en anden skål opløses sukkeret i No Egg.
Pisk havredrik og majsstivelsen sammen, til der ikke er flere klumper i væsken.
Hæld chokoladeblandingen i en gryde. Tilsæt her No Egg massen og lad massen varme op mens der piskes. Tilsæt havredrikken under grundig piskning.
Pisk i blandingen over varme indtil at chokolademassen begynder at tykne.
Hernæst hældes massen i de ønskede glas. Sæt på køl i minimum 3 timer.
Pynt med blåbær og hakket chokolade og server.