No Beef plantedeller

Antal: 4 pers.

Er du vil med falafler og frikadeller? Så vil du garanteret også elske vores plantedeller, som er lavet med No Beef. Plantedellerne kan laves med almindelig æg eller No Egg afhængig af, om du ønsker en vegetarisk eller vegansk udgave. 

Plantedellerne er perfekte som fyld i pitabrød, som tilbehør til salaten, som topping på en rugbrødsmad - eller de kan nøjes nøjagtig som de er som en lille "hånd-delle".

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

1 pk No Beef
2 dl vand
3 spsk olie
1 løg
60 g havregryn
1 spsk æblecidereddike
Salt
Peber
1 DAVA æg
Olie, til stegning

SÅDAN GØR DU

Tilbered No Beef som anvist på pakken, men undlad at stege.
 
Hak et løg fint og bland med No Beef. 
 
Tilsæt havregryn, krydderier og æblecidereddike. Rød rundt og lad farsen stå og hvile i 10 minutter. Tilsæt et æg og rør godt. Herefter køres i kort tid med en stavblender for at samle farsen. Lad være med at blende for længe. Der må stadig gerne være struktur.
 
Form farsen til omkring 15-20 plantedeller med en ske og steg dem på panden i planteolie ved middelhøj varme til de er gyldne på alle sider.