No Beef bolognese
Antal: 4 pers.
Vores No Beef bolognese er en plantebolognese, som vi har lavet med No Beef 🍝🌿 Vores plantebolognese er et velsmagende alternativ til de kødfri dage, og så er den tilmed meget let at lave.
Vi har toppet vores udgave med Umami Topping, som kan anvendes som altid til parmesan og andre gode oste, man ofte ville anvende ovenpå en bolognese.
DU SKAL BRUGE
1 aubergine
4 spsk olivenolie
Salt og peber
3 skalotteløg, finthakket
2-4 fed hvidløg, finthakket
350 g DAVA No Beef, tilberedt
1 squash, skåret i små tern
1 rød peber, skåret i tern
En håndfuld frisk basilikum, grofthakket
2 dl rødvin
3 spsk tomatkoncentrat
1 dåse hakkede tomater
1 tsk paprika
Frisk spaghetti, efter eget ønske
4-8 spsk DAVA Umami Topping
SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen ved 200 °C.
Skær auberginen i halv og pensl de to halvdele med lidt af olivenolien. Drys med salt og peber. Bag dem gyldne i ovnen i ca. 25 minutter.
Svits skalotteløg og hvidløg sammen med resten af olien i en gryde i et par minutter.
Tilsæt DAVA No Beef og vend det rundt med løgene.
Tilsæt grøntsagerne og derefter rødvin, tomatkoncentrat, hakkede tomater og paprika. Tilsæt vand så det dækker bolognesen.
Smag til med salt og peber. Lad bolognesen simre ved lav varme i ca. 15 minutter. Kog spaghetti i mellemtiden, følg pakkens anvisning.
Skær den bagte aubergine i mundrette tern og vend dem forsigtigt i bolognesen lige inden servering.
Server bolognesen på den friskkogte spaghetti. Top med Umami Topping.