Lammekoteletter med knuste kartofler og spejlæg
Antal: 4 personer
Kartofler er ligesom æg en alsidig ingrediens, der kan bruges til mange forskellige ting. Vores opskrift på lammekoteletter har både kartofler og æg som tilbehør - dét er lækkert.
DU SKAL BRUGE
200 g nye kartofler
1 spsk røget paprika
2 spsk hasselnødder
30 g smør
4 DAVA æg
1 tsk frisk salvie
1 tsk frisk basilikum
1 tsk frisk persille
4 lammekoteletter
1 spsk tomatsalt
SÅDAN GØR DU
Vask og kog kartoflerne i 12 minutter. Mos dem herefter en gaffel, og krydr med paprika.
Tilsæt nødder og smeltet, brændt smør, og hæld det hele op i en skål. Lav spejlæg og læg dem oven på.
Steg lammekoteletterne på grill, 3 minutter på hver side. Krydr med tomatsalt og server dem til kartoflerne.
Anret med friske krydderurter på toppen.