Lakridsmandler
Antal: 200 g
Lakridsmandler er den skønneste lille snack til enten tapasbordet eller bare, ja, som fredagsslik 🖤 Dertil kommer, at det er begejstrende nemt at lave. Mandlerne kan opbevares i en lufttæt beholder i op til tre uger, meeeeen de har en tendens til at komme til at blive spist inden da.
DU SKAL BRUGE
200 g mandler
4 spsk vand
2 spsk DAVA lakridspulver
2 spsk salt
SÅDAN GØR DU
Vend mandler, vand, lakridspulver og salt sammen i en lille gryde, lad det nå simrepunktet og rør så forsigtigt rundt i mandlerne.
Tænd ovnen ved 150 °C.
Rist mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir i ovnen. Det tager ca. 15-20 minutter for, at de bliver ristet sprøde.
Lad mandlerne køle helt ned inden de serveres. Opbevar de nedkølede lakridsmandler i en lufttæt beholder i op til tre uger.