Håndmadder

Antal: 1 pers.

Hvis du er kørt træt i ostemaden eller en klap-sammen med leverpostej, kan du prøve disse håndmadder med æg - de højner frokostniveauet radikalt.

Velbekomme!

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

Æggetatar med laks
1 DAVA æg
1 skive laks
1 tsk sennep 
½ drueagurk
½ skive rugbrød
 
Røræg og spegeskinke
1 DAVA æg
1 skive spege- eller parmaskinke
½ skive rugbrød
 
Delt æg med hakket oliven og drueagurk
1 DAVA æg
2 oliven uden sten
½ drueagurk
½ skive rugbrød
lidt skyr

SÅDAN GØR DU

Æggetatar med laks
Kog ægget til det er hårdkogt og hak det.
 
Skær en skive laks i små stykker. Bland det med æg og sennep. Tilføj lidt hakket drueagurk. 
 
Røræg og spegeskinke 
Pisk et æg sammen sammen med salt og peber. Hæld det op på en varm pande og steg det til røræg i 2 minutter.
 
Læg det op på maden med et par skiver skinke på.
 
Delt æg med hakket oliven og drueagurk
Kog et æg i 7 minutter og del det i to.
 
Smør brødet med skyr,  og læg ægget på. Pynt med lidt hakket oliven og drueagurk.