Fuglerede af marengs med hindbærskum & friske bær
Antal: 6-8 stk.
Fuglereder af marengs er en enkel, let og sommerlig dessert, som nydes bedst i et godt selskab med en kop kaffe udenfor i haven, på altanen eller terrassen i solskin.
Vores udgave af en fuglerede er med hindbærskum og friskebær, men du kan variere det i det uendelige og eksempelvis lave blåbærskum i stedet for hindbærskum.
DU SKAL BRUGE
SÅDAN GØR DU
Pisk æggehviderne stive og drys sukker i lidt ad gangen – pisk indtil marengsmassen er sej.
Hak den hvide chokolade fint og vend den i marengsmassen.
Lav 6-8 mellemstore reder på et stykke bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 45 min. ved 125 ˚C i alm. ovn. Sæt dem til afkøling på en rist.
Pisk fløden til flødeskum i en skål.
Mos hindbærrene i en anden skål og vend derefter forsigtigt de moste hindbær i flødeskummet.
Kom hindbærskum i rederne og pynt med friske bær såsom blåbær og hindbær, evt. frysetørret hindbær og spiselige blomster.
Tip!
Du kan bruge alskens slags bær til dine fuglereder - jordbær gør sig også fantastisk både som fyld og til skum.