Fiskefad
Antal: 4 pers.
Fisk er noget af det lækreste man kan servere til forret for ens gæster. Dette fiskefad er ingen undtagelse! Vi har lavet fadet med torsk, men man kan lige så fint anvende laks eller lignende.
DU SKAL BRUGE
800 g kogt torsk
4 hårdkogte æg
200 g rejer
friske grønne asparges eller fra glas
eventuelt brøndkarse til pynt
Dressing
3-4 dl cremefraiche
4 spsk tomatketchup
1 spsk HP sauce
1 spsk citronsaft
1 tsk sukker
½ tsk salt
1 tsk revet løg
flødeskum pisket af 2 dl fløde
Tilbehør
Flûte
SÅDAN GØR DU
Kog fisken i en lage af 3 dl vand, 1 spsk salt, 1 spsk eddike og 8 peberkorn i cirka 10 minutter. Lad fisken afkøle i lagen i køleskab. Kog æggene i 10 minutter, skyl med koldt vand og læg dem i køleskabet. Rør cremefraiche sammen med de øvrige ingredienser undtagen flødeskum, som først røres i til sidst. Husk at smage til.
Servering:
Afdryp de kolde fiskestykker og læg dem i et fad med høje kanter. Fordel dressingen ud over fiskestykkerne. Pil æggene og del dem i en æggedeler. Læg skiverne taglagt rundt langs fadets kant. Læg rejerne på indersiden og afslut med de grønne asparges i midten.
Pynt eventuelt med brøndkarse. Servér lune flûtes til.