Bananpandekager med glaze & blåbær
Antal: 4-6 stk.
Disse bananpandekager med hjemmelavet glaze og blåbær er det ekstra kræs til dit brunchbord, som du slet ikke selv vidste, at du manglede Også mætter de tilmed godt - what's not to like?
DU SKAL BRUGE
Glaze
50 g smør
4 spsk ahornsirup
1 appelsin, saft herfra
1 dl blåbær
1 dl blåbær
Pandekager
2 bananer
3 DAVA æg
1 dl havregryn
0,5 tsk vaniljepulver
0,5 tsk salt
0,5 tsk vaniljepulver
0,5 tsk salt
1 dl grahamsmel
En håndfuld blåbær
Smør, til stegning
SÅDAN GØR DU
Glaze
Smelt smørret.
Tilsæt ahornsirup og appelsinsaft og lad det bruse op.
Tilsæt blåbær og lun dem hurtigt op i glazen - de må ikke blive alt for bløde.
Lad glacen køle lidt ned, mens du tilbereder pandekagerne.
Pandekager
Mos bananerne godt.
Pisk bananerne sammen med æg, havregryn, vaniljesukker, salt og mel. Vend forsigtigt blåbær i dejen, så de ikke bliver moste.
Kom dejen på en pande med lidt smør. Bag pandekagerne på begge sider til de er gyldne.
Servér de nystegte pandekager med glaze. Velbekomme