Æggehvidemuffins 

Antal: 8 stk.

Æggehvidemuffins med aspargesbroccoli og cherrytomater er super lette at lave og passer perfekt som en let snack, til tapas, til frokost eller brunchbordet.

Opskriftbillede

DU SKAL BRUGE

230 g DAVA® whitePRO™ Neutral
0,5 tsk muskatnød, revet
Salt og peber
80 g babyspinat, hakket groft
8 aspargebroccoli, skåret i mundrette stykker
8 cherrytomater
 

SÅDAN GØR DU

Tænd ovnen på 175 °C.
 
Pisk æggehviderne. Vend det hakkede spinat i blandingen og smag til med salt, peber og muskatnød.
 
Fordel æggehvideblandingen i otte muffinforme. Fordel aspargesbroccoli og tomaterne i dem og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter, indtil de er faste.
 
Lad muffins køle i 10 minutter, inden de tages ud af formene. Spis muffins som de er eller server dem med salat og plukkede krydderurter efter eget ønske.
 
Tip!
Udover at være et sundt mellemmåltid, kan du også servér dem til morgen- eller brunchbordet.