Brownie
Antal: 12-16 stk.
En brownie er bare en klassiker, og den kan selvfølgelig også laves i en vegansk udgave. Vores brownie med No Egg er sprød på ydersiden og blød på indersiden - ligesom en brownie skal være.
Du skal bruge
130 g margarine
260 g mørk chokolade
150 g DAVA No Egg
210 birkesød (xylitol)
2 g salt
8 g bagepulver
2 tsk vaniljesukker
140 g speltmel, tipo 630
Sådan gør du
Smelt margarinen og chokoladen over vandbad. Forvarm ovnen til 180 °C, varmluft.
Rør No Egg sammen med birkesød, salt, bagepulver og vaniljesukker. Tilføj mel til det er en ensartet dej.
Tilsæt den smeltede margarine og chokolade i dejen og få det forsigtigt rørt godt rundt.
Kom dejen i en bageform beklædt med bagepapir.
Bag brownien i 30-35 minutter. Tjek, om den er klar med en gaffel eller en strikkepind. Lad brownien køle en smule af, før den serveres.